Padling

Kurs, guidede padleturer og utleie av SUP og kanoutstyr. Finn en tur eller et kurs i vår kalender, eller bestill ditt eget via post@outdoorfinnskogen.com


 

SUP Myrsafari

En unik oppdagerferd i Finnskogens bortgjemte våtmarksområder, på SUP-brett!

Du får en introduksjon til SUP-padling, hvor du lærer deg nødvendig teknikk og om sikkerhet, før vi drar på spennende oppdagerferd. Vi følger en av Finnskogens mange vannveier, inn i et bortgjemt våtmarksområde, og tar del i myrlandskapets mangfoldige liv. Stående på brettet har vi god oversikt, både over livet på land og det som måtte bevege seg under vannoverflata.. . 

Varighet: 3-4 timer. 2-8 deltakere. Må kunne svømme.

Pris: NOK 1200,-.


SUP - Introduksjonskurs

Lær deg en ny og givende form for padling! 

Du blir presentert for utstyr og grunnleggende sikkerhetstenkning knyttet til , sentralt for stående padling på brett. Du lærer stegene fra knestående til stående padling, og videre økonomisk padleteknikk for å kunne manøvrere brettet i alle retninger.

2-8 deltakere. Må kunne svømme. 

Varighet: 2 timer.  Pris: NOK 650,-


Kano - NPF Introduksjonskurs

Introduksjonskurs i kanopadling, sertifisert etter Norges Padleforbunds utdanningsstige. Kurset gir en introduksjon til utstyret, før du får en grunnleggende innføring i padleteknikk for retningsstabil og økonomisk padling i kano.

Varighet: 3 timer. 3-8 deltakere. Må kunne svømme.

Pris: NOK 800,-.


Kano - NPF Grunnkurs

Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i sikker og effektiv padling, som virkelig vil utvide din horisont for kanopadling!

I+kano+med+full+mundur.jpg

Kurset er sertifisert etter Norges Padleforbunds utdanningsstige, og kvalifiserer for våttkort med  grunnkurs-oblat. Du lærer å tenke forebyggende sikkerhet på kanotur, så vel som å gjennomføre redningsprosedyrer ved velt. Du lærer deg grunnleggende padleteknikk for allsidig manøvrering av kanoen, både som solopadler og i samspill med en padlemakker. Deler av kurset kan gjennomføres i ramme av en tur, og/eller i elv grad 1.

Varighet: 16 timer (vanligvis over to dager).

3-8 deltakere. Må kunne svømme.

Pris: NOK 2400,-


“Kanogøy” for hele familien

En morsom og lærerik kanoøkt for både barn og voksne. Lekpregede øvelser som både er morsomme og som forbedrer dine padleferdigheter.

Det er en fordel med litt padleerfaring for fullt utbytte av øvelsene, men det er intet krav. Barn og ungdom i følge med voksne.

Varighet 3 timer. 4-16 deltakere. Må kunne svømme.Stein+Egil+og+Astrid+i+kano.jpg
kano Steinreien_stille kveld_o.jpg
Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more